Sömnlösa nätter

Att ha 8 valpar är som att ha fått småbarn på nytt. Uppe på nätterna flera gånger för att se till att alla kommer till. Vi har ju flyttat dem till ett annat rum och gjort valplådan större. I och med det fick jag också flytta;-) Jag ligger nu i dörrhålet för att hålla koll. Igår var jag så tom i huvudet att jag först glömde koden till bankkortet när jag skulle handla och när jag kom hem hade jag glömt koden till telefonen. Jag visste att jag lagt i den i min dotters telefon så jag fick ladda den för att komma åt koden. När vi laddat hennes telefon visade det sig att hon behövde en kod för att komma in i sin telefon och den hade hon glömt;-)) Hon ligger också i dörrhålet för att hålla koll;-))

Härom natten var Matisse så trött så när valparna pockade på mat tittade hon bara upp på mig och sen la hon sig ner igen. Hon tyckte väl att jag kunde ta det! Precis som under bäbisåren, det blev jag som fick gå men då hade jag något att komma med! Matisse fick helt enkelt vara så snäll och resa sig och hoppa i lådan och jag la mig bredvid. Lite mer modernt, vi hjälps åt!;-) helt enkelt. Hon ger dem mat och jag ligger och räknar alla;-)

På fotogallerisidan hittar ni foto på Clos och Excalibur, båda Världsvinnare 2015 i Milano. Båda är söner till Amande och halvbröder till Matisse. VI ÄR SÅ STOLTA!!!

Videofilmer på valparna är på gång och jag kommer att lägga ut dem på Facebook. Vi filmar tikarna för sig och hanarna för sig. Än är det rätt vingligt men framåt går det. I valplådan har vi fällar och runt om har vi tidningar. Valparna har redan förstått att man kissar på tidningarna. När de tuttat reser de sig på vingliga ben och går ut på tidningarna och kissar och bajsar och sedan går de tillbaka in på fällarna igen. Fantastiskt tycker jag;-)

25 jun 2015