Nu är valparna 3 månader. Grattis alla sötnosar

Allie (Batzeba), Rossi (Baltazar), Trix (Bolt), Bellamie och Aston (Bazil). LouLo (Baghera), Vera (Bazoka) och Batan (Batman) lyckades vi inte fånga på detta foto.

JA, nu är det 4 veckor sedan alla valparna flyttade till sina nya hem.  Bellamie, nummer 2 från höger, valde vi att behålla. I fredags var det dags för den andra vaccinationen. Hon var lugn som en filbunke i såväl bilen dit som sedan hos veterinären. Hon bara la sig ner på undersökningsbordet;-) och veterinären tyckte hon var såå söt! MEN hon kan busa väldigt mycket hemma!!!! Varje morgon får min man leta efter sina skor. Igår hade hon tagit 3 skor, en av varje sort plus en sula ur en av hans andra skor. Han springer här hemma och letar skor och jag kan inte hålla mig för skratt. Det måste vara något alldeles särskilt i min mans fotsvett för det var likadant med Matisse, hon valde också bara min mans skor.

Vår lilla tjej som vägde 250 gram när hon föddes vägde i fredags 7 kilo! Vilken växtkraft det är i en liten valp. Ibland riktigt ser man hur hon vuxit från ena dagen till den andra.

Bellamie och Matisse har så roligt med varandra. De leker och busar runt och viftar på svansen när de får se varandra när någon av dem varit iväg ett litet tag. Matisse visar också mycket omsorg och det är riktigt rörande emellanåt.

Vi har nu börjat på valpkurs vilket är väldigt roligt;-) Hon skötte sig utmärkt på kursen och jag hoppas det ska hålla i sig. Matisse har börjat på agility, kommunikationskurs och återupptagit joggandet igen. Hon kommer också att gå på nosework framöver. Vi satsar intensivt en period nu så kan vi ta det lite lugnare när höstrusket kommer;-) och istället mysa mera inomhus;-)

 

ETT STORT GRATTIS TILL ALLA SÖTNOSAR!

30 aug 2015