Alla valpar här 4,5 månad

Det glädjer mig oerhört att höra hur glada ni är för era valpar!

Ja, tiden går fort och alla valpar växer så det knakar. Alla mår prima och tandömsningen är igång hos de flesta. Tikarna är rätt jämnstora och de väger ca 12 kg, någon lite mer, medan hanarna väger  allt från 12,3 kg och upp till 15,8 kg så där är viktspannet lite större.

 Här har vi nu gått dubbla valpkurser och vi fortsätter med den så viktiga miljöträningen. Vi går på valppromenader i stan med andra och tränar hundmöten, hälsa på andra när man fått lov och inte minst av allt att bara miljöträna och momentträna i den så störningsfulla miljön som stan erbjuder. Vi går regelbundet till en 4H-gård och tittar på kaniner, fåglar, getter, hästar och kor. Det läskigaste har varit en liten 2-åring som ville hälsa på Bellamie. Han gick precis som en hund som går till attack så självklart tolkade Bellamie in de siganlerna och backade. I skogen går vi en kort liten promenad på max 20 minuter. Vi koppeltränar en liten stund och sedan får Bellamie springa lös. Vi leker kurragömma och hoppar på nedfallna träd och stenar. Vid vattnet brukar Bellamie få fnatt och springa rundor ut i vattnet och ha kul. Med mamma Matisse är det mycket lek och bus och när jag tränar Matisse så vill Bellamie vara med hela tiden. Så nu får hon köra sökövningar också vilket roar henne mycket men  mamma Matisse är överlägsen i detta, än så länge;-))

Jag lägger nu upp de bilder ni skickat till mig och hoppas på flera framöver!

LouLo (Baghera) med sin fina matte;-) Två fina tjejer på samma bild;-)

Vera (Bazoka) med sin underbara matte och husse;-) Stilig liten tjej;-) som var störst av tikarna;-)

Rossi (Baltazar). Denna underbara lilla valp pryder facebook varje vecka;-)

Batan till vänster;-)) (Batman). Bellamie och Batan har nu gått samma valpkurs, samma hundpromenader och har också varit på en aktiveringsdag tillsammans. Såå kul att ha en valp kvar på så nära håll.  En härlig och stilig kille är det;-)

Trix (Bolt). En riktigt trygg kille redan från början:-) gör nu världen ännu tryggare;-)

Aston (Bazil). En stor och stilig kille på 15,8 kg men det är bara muskler;-)

Allie (Batzeba). En liten tjej som tillsammans med Bellamie nu pryder facebook. Min dotter tog en underbar bild på dessa två när de delar på en pinne;-) Tala om syskonkärlek;-)

Bellamie, vårt eget lilla busfrö;-)

 

29 okt 2015