Aktiva valpar

Valparna har blivit betydligt mer aktiva de senaste dagarna. Vi släpper dem på tomten och de har hur kul som helst. Särskilt roligt är det att vara inne i buskarna;-)

I måndags var det Batman som inte ville sova och han fick då vara med oss i köket medan resten av kullen sov middag. Väldigt nyfiken var han på allt skrammel och alla skor som för tillfället stod placerade där. Han drog iväg husses skor och la sig och tuggade på snörena;-) I tisdags var det Bazils tur att inte vilja sova utan vilja vara med och inspektera allt och alla skor;-) Och i natt var det Baltazars tur. Han vaknade vid 4 och ville ut. Så det vara bara att ta på sig och gå ute en stund på gräsmattan. Där gick han en stund och drog i prästkragarna medan Matisse vaktade. Sen var han inte nöjd ändå så det slutade med att vi vilade en stund på golvet framför teven och han fick tugga på ett ben. Sen kunde han somna om.

Det är väldigt roligt att se när man kallar på valparna för då  kommer de allihop springande på en gång. Så mycket som de rör på sig nu så blir de väldigt trötta och de talar själva om när de är nöjda för då vill de tillbaka in i valprummet eller till valpgården.

15 jul 2015